Indiai nyaralás: önismeret fejlesztése a Himaláján túl

India spiritualitása ellenállhatatlan erő. Olyannyira, hogy egy indiai nyaralás képes a közelebb szippantani önmagadhoz. Ez a katarzis valóban önismeret fejlesztése. Az pedig hab a tortán, hogy mindez indiai nyaralás közben történik. Mutatjuk a részleteket.

Összeszedtük a közeljövőre tervezett indiai kultúrtörténeti projektjeinket. Hármat is tervezünk. Mit nyújthat egy spirituális indiai nyaralás?

Annyit fűznék hozzá, hogy lesznek még komoly meglepetések 2019-ben. Egészen új utakkal jövünk elő. Hamarosan jönnek a részletek, addig is nézz bele a 2019-ben induló klasszikus indiai útjainkba!

“Otthon a világot ismered meg, utazva önmagadat…”                                                                                                                      Hamvas Béla

Indiai nyaralás : önismeret fejlesztése spirituális hangulatban

Egy különös indiai nyaralással indítjuk a 2019-es évet. Az útvonal Útvonal: Mumbai-Ganapatipule-Udupi-Alleppey-Kochin-Chenna-Kanchipuram-Mahaballipuram-Chennai. Erről bővebben írtunk a dél-indiai utazás leírásánál. Az önismeret fejlesztését India garantálja.

Indiai utazas

Két észak-indiai utunk közös vezérfonala a kultúrtörténet és a spiritualitás. Júniusban Kis-Tibetbe utazunk, azaz Ladakh térségébe Kasmírral és az amritszári aranytemplommal kiegészítve. Erről bővebben a ladakhi utazás oldalon olvashatsz.

Ősszel ugyancsak egy rendkívül vonzó projektünk lesz a legfontosabb hindu szent helyekkel. Benne lesz Vrindávan, Tádzs Mahal, Varanászi, Dardzsiling, Májápur, Kolkata, Puri, Konark és Bhuvanesvár. Mutatjuk a részleteket.

 Tipp: a lenti bordó gombra kattintva minden indiai nyaralásunk részletes leírása letölthető.

Indiai nyaralás - önismeret fejlesztése spirituális töltéssel

Fotó Leveles Zoltán

 “Többet jelent az, hogy kik vagyunk valójában, mint az, hogy mások minek hisznek minket.”
Dzsaváharlál Néhrú

Ladakh-Kasmír-Panjab észak-indiai nyaralás 2019.06.19-től

Érdekes lehet mindazoknak, akik az Indiában jelenlevő vallásokat közelebbről meg szeretnék ismerni. Különösen a Buddhizmus, hinduizmus, iszlám és szikh vallással találkozunk egészen közelről. Önismeret fejlesztése spirituális töltéssel.

Útvonal: Delhi-Leh-Thikse-Hemis-Phyang-Bazgo-Likir-Alchi-Lamayuru-Srinagar-Katra-Amritsar-Delhi

 

Fotó Leveles Zoltán

Indiai nyaralás: önismeret fejlesztése spirituális töltéssel

“Nézz az Égre, hunyd le a szemed és érezd a zenét!”

Önismeret fejlesztése a Himalája misztikumában

A Ladakh- Kasmír-Pandzsáb spirituális indiai nyaralás 2018. június 19-én indul, 17 napos.

A Himalája a világ egyik legalkalmasabb helye az önismeret fejlesztésére. Hét nap Ladakh, öt nap Kasmír, három nap Delhi. Tradíció, művészet, Világörökség, Himalája, meditáció, kaland és feltöltődés, s mindez India zajával és vegetáriánus konyhával megfűszerezve.

1000 éve működő templomok, Indus. Terepjárózás, belső repülőút, vonatozás, gyaloglás. Mindez 17 napban.
A buddhizmus egyik fellegvára Ladakh, az iszlám építészet gyönyörűségei Srínagarban, valamint egyes vélemények szerint Krisztus sírhelye is Srínagarban található.

Katra a hinduizmus egyik fontos szent helye. Amritszár pedig a szikhek “Jeruzsáleme”.
Mindez jó ok számunkra, hogy összehasonlítsuk utunk során az Indiában képviselt nagyobb vallásokat: hinduizmust, buddhizmust, kereszténységet, iszlámot, szikhizmust és dzsainizmust. Részletek>> Ladakh-Amritsar-Srinagar

Észak-India térkép városokkal

Az indiai nyaralás részletesen az észak-indiai térképen így néz ki:

Egy Indiai nyaralás az önismeret fejlesztése

Mindkét program napi bontásban a további részletekkel itt letölthető:

Indiai utazas

“Estente meghalunk az ágyba,
s reggelre már mások vagyunk.
Mind változunk zokogva, vágyva
és nem találjuk – önmagunk.”

Kosztolányi Dezső

Indiai nyaralás: Észak

2019.10.5-től

Az őszi indiai nyaralás Október 13-án kezdődik, 19 napos. Gangesz, Himalája, tenger, templomok és asramok. Ne feledd: India a spirituális önfejlesztés fejlesztésének helye.

Útvonal: Delhi-Vrindavan-Agra-Varanasi-Darjeeling-Mayapur-Kolkata-Puri-Konark-Bhuvaneshwar-Delhi

Tradíció, művészet, Világörökség, tenger, jóga és Ájurvéda, meditáció és relaxáció, kaland és feltöltődés, s mindez tengeri levegővel és vegetáriánus konyhával megfűszerezve.

India nyaralás az önismeret hangulatában

Fotó Leveles Zoltán

1000 éve működő templomok és barlangtemplomok. Arab-tengeri kényeztetés Keralában, a három tenger találkozása (Bengáli-öböl, Arabtenger és Indiai-óceán), keralai hátsó vizek. Három éjszaka vonaton.

Az útvonal: térkép városokkal

Az őszi indiai nyaralás részletesen a térképen így néz ki:

Indiai nyaralás térképen

Mindkét program napi bontásban a további részletekkel itt letölthető:

Indiai utazas

Szeretettel várjuk alapítványunk egyedülálló projektjein, ahol fókuszban az önismeret fejlesztése, a hozadék pedig az indiai nyaralás! Ismerd meg önmagad.

 

Reklámok