Interjú Indiából

Hangok Indiából – Indiai interjúk

Leveles Zoltán indiai bejelentkezései

Indiába érkezni valami feledhetetlen élmény. Pláne, amikor előszörre utazunk Indiába. Leveles Zoltán indiai bejelentkezéséből azonban kiderül, hogy minden Indiába érkezés eufória. Tegyük hozzá, itt Vrindávanba érkezésről van szó…

 

Indiába utazni élmény. Indiában lenni mesés. Ebben az élő indiai bejelentkezésben Leveles Zoltán elmeséli, hogy milyen Vrindávanban lenni.

 

Sokak számára Varanászi a fő motiváció az indiai utazás során. Vannak, akik Varanászi megtekintése után még inkább Varanászi szerelmesei lesznek. Bejelentkezés egyenesen az esti Ganga púdzsáról

 

Az Indiába utazók számára a varanászi vasútállomás egy fogalom. Maga a vasútállomás épülete is élmény. Mintha templom volna. Ezen az indiai bejelentkezésen az utasok óriási bhadzsan partyba kezdenek. Egyenesen Varanászi vasútállomásán.

 

Melyik Indiába utazó vagy kívánkozó magyar vándornak nem gyorsulna fel vérkeringése a Dardzsiling szó hallatán? Körösi Csoma Sándor, Himalája, dardzsilingi tea, gőzös. Ismerős? Indiai bejelentkezés egyenesen Dardzsilingből.

 

http://nava.hu/embed/1101156

http://nava.hu/embed/839950

 

Reklámok