Utazz velünk vonaton vagy öszvérháton

Alapítványunkkal rendszeresen utazunk Indiába. Van egy-két utazási tippünk. Nem csak Indiában, hanem itthon, Magyarországon is. Mindjárt jönnek a részletek. Szerintem érdekelhet.

Keresd aktuális útjainkat itt>> Indiai utazás 2019

Miért utazz velünk Indiába?

Ha klasszikus utazás érdekel, akkor élj inkább a hagyományos turizmus által kínált lehetőségekkel.

Utazz velünk Vrindávanba

Utazz velünk szent helyre

Utazz velünk

Utazz velünk Kasmírba

Utazz velünk buddhizmus szent helyeire

– a fotókat Leveles Zoltán készítette

Keresd aktuális útjainkat itt>> Indiai utazás 2019

Ha velünk utazol Indiába, akkor ne egy hagyományos utazásra számíts. Nem turisztikai szolgáltatást csinálunk. Magyarországi és indiai alapítványunk együttműködésében megvalósuló projektjeink célja a hiteles és tradicionális India értékeinek megismerése.

Éppen ezért ashramokban  is töltünk időt, hogy betekintést nyerhess az indiai ashrami életbe.

A látványosságok megtekintése csak hozadék ezen az úton. A velünk töltött indiai napjaid egy komoly képzést  és önismereti tréninget is jelentenek egyben, hiszen az indiai kultúrtörténet minden területével hiteles forrásból ismerkedhetsz meg. Első kézből mélyítheted ismereteid olyan témákban, mint a lélekvándorlás, karma, önismeret, indiai kasztok, India lakossága, India vallásai, hindu filozófia és más kapcsolódó izgalmas témák..

Ha mindez megdobogtatta a szíved, akkor bátran utazz velünk Indiába.

Utazz velünk Indiai vonaton

Indiában sok gondolkodni valóval találja magát szembe az ember. Például: az indiai vasút a világ legtöbb foglalkoztatottját alkalmazó vállalata. Mindemellett, ha belenézel a videóba, akkor láthatod, hogy milyen édes a mi Indiának

Utazz velünk vonaton, és edd degeszre magad. Vagy mégse? Egyébként a vonatozáson kívül kipróbálhatod az öszvérhátas utazást is. Leginkább erre a himalájai utaknál lehet szükség.

Utazz velünk: kirándulás Magyarországon tanyai asramunkba

Ki szeretnéd próbálni magad ashrami körülmények között anélkül, hogy Indiába utaznál? Akkor érdemes egy magyarországi ashrami programunkon részt venned, mint amilyen az önkéntes munka programunk. Egy szuper kirándulás Magyarországon.

Utazz velünk a Szeged környéki tanyai ashramunkba. Tanulj és töltekezz, végezz ashrami szolgálatot. Mintha csak Indiában volnál.

Ebben a fotóalbumban levő képek a 2017. májusi önkéntes programunkon készültek.>> Önkéntes hét

Érdekel? Ashramunkban nem csak filozófiát tanulhatsz. Részletek itt>> Ashrami önkéntes munka

Utazz velünk ashramunkba – kirándulj egy jót Magyarországon!

 

 

 

 

Reklámok